Yana Shchur - Bloemsierkunst Groningen
Yana Shchur - Bloemsierkunst Groningen
Yana Shchur - Bloemsierkunst Groningen
Menu

Gouden Herfst - Workshop bloemschikken

Gouden Herfst - Workshop bloemschikken

De herfst met al zijn kleurenpracht is altijd een mooi thema voor een workshop. Met mooie materialen, takken, bloemen en bladeren gaan wij mooie en creatieve bloemstukken maken. Onder begeleiding van een gediplomeerde bloemist, dus met aandacht voor stijl, technieken en kleurcombinaties. Maar vooral leuk bezig zijn en iets moois en creatiefs maken! Ook leuk om samen met vrienden, familie of collega's te doen! De workshop duurt ongeveer 2 tot 3 uur, is geschikt voor beginners en voor gevorderden, en voor jong en oud.

Een greep uit de mogelijkheden:

Decoratieve krans: Een mooie krans maken voor aan de deur of op tafel. Met gebruik van mooie (natuurlijke) decoratieve materialen, helemaal passend bij het thema.

Herfst fantasie (steekschuim): Een mooi bloemstuk maken, ook met mooie (natuurlijke) decoratieve materialen, in een klassieke ovale of ronde vorm. Of als alternatief een modern arrangement in parallel vorm. Een echte blikvanger voor in huis!

Deurhanger voor Sint Maarten: Speciaal voor 11 november een vrolijk bloemstuk voor aan de deur, met mooie materialen, maar ook met net iets extra''s!

 

Deze workshops kosten 35,00 Euro (inclusief alle materialen).


Inschrijven voor deze workshop
Bloemsierkunst Yana Groningen is ingeschreven bij de KvK Groningen onder nummer 55377912